Kategorie

visa

Model auta Barbie Cruiser na dálkové ovládání

IR - Barbie Cruiser Zobrazit větší

MM-63647

Nový produkt

Mondo Motors


Skladem

2 099 Kč s DPH

Můžete mít 2.5. Možnosti doručení
Cena dopravy
BALÍKOVNA
Zdarma
Česká pošta - Balík Na poštu
Zdarma
Česká pošta - Balík Do ruky
Zdarma
WeDo Home - (In Time)
Zdarma
WeDo - Výdejní místo (Uloženka)
Zdarma

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 60 dní byla

Historie ceny

Model auta Barbie Cruiser na dálkové ovládání

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

visa

Seznamte se s naším úžasným modelovým autem kabrioletu na dálkové ovládání přes infraport, který zaručuje nejen zábavu, ale i špičkovou kvalitu. Tato super hračka rozhodně potěší nejen malé slečny.

Naše kabriolet auto je vybaveno funkcí pohybu vpřed a vzad, svítícími světly a příjemnou hudbou, což přináší skvělý zážitek při hraní. S pohodlným ovládáním lze model snadno navigovat, a to nejen po rovince, ale i dozadu.

Výjimečný design a kvalitní zpracování zaručují, že se tato hračka stane oblíbeným doplňkem každé hračkářské sbírky. Navíc můžete usadit až 4 panenky Barbie na pohodlná sedadla (panenky nejsou součástí balení), což přidává do hry další rozměr a interaktivitu.

Pro plný výkon jsou k provozu potřeba 5x AA baterie 1,5V pro vozidlo a 3x LR44 1,5V baterie pro ovládání (baterie nejsou součástí balení). S rozměry cca 42 x 20 cm nabízí náš kabriolet dostatek prostoru pro kreativní a radostnou hru.

Přineste svému dítěti nezapomenutelnou zábavu s tímto moderním modelem na dálkové ovládání – ideální dárek pro malé automobilové nadšence!


Mondo Motors Car Models - licence Barbie

  • Licence Barbie
  • Barva Růžová

produkty ve stejné kategorii: